Opleiding nagelstyliste doe je bij Nail Fashion Groningen!

Wil je een Opleiding volgen?

Een vakbekwame nagelstyliste heeft altijd werk met onze gedegen opleiding nagelstyliste.

Na het afronden van uw opleiding nagelstyliste bij Nail Fashion Groningen ben je in staat een eigen salon te starten.

Nail Fashion Groningen, een C.R.K.B.O gecertificeerd opleidingsinstituut, bied je een goede en gedegen nagelopleiding die in een jaaropleiding of in losse cursussen te volgen is.

Er wordt gewerkt in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht.
De vakbekwame docenten beschikken over veel praktijkervaring en dragen met veel persoonlijke aandacht en geduld de kennis over.

Regelmatig volgen onze docenten nationale en internationale trainingen, zodat zij altijd voor jou klaar staan met de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van nagelstyling. Dit stelt je in staat jouw vak op het hoogste niveau uit te oefenen.

Je kiest zelf wat je wil leren: van basis tot de complete eenjarige opleidingen Master Nailstyling /  Allround Nailstyling.
De nagelopleiding kan in losse modules gevolgd worden. Alle cursussen worden afgesloten met een certificaat.
De opleidingen Master Nailstyling en Allround Nailstyling worden afgesloten met een diploma middels een examen volgens het reglement van het Nagelgilde.

Voor cursisten die de opleidingen Master Nailstyling en Allround Nailstyling afronden, bestaat de mogelijkheid om stage te lopen in de nagelstudio. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nail Fashion Groningen.

Daarnaast spelen wij in op de laatste trends op het gebied van nagelstyling. Middels het ontwikkelen van korte cursussen en workshops wordt de nagelstyliste op de hoogte gehouden van de werkwijze van de nieuwste producten.

De lesdagen zijn op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 15.30 uur. De avondcursussen zijn op maandag van 19.00 -22.00 uur.

Voor meer informatie kun je altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Zo maak je gelijk kennis met de docenten en de manier van lesgeven.
Wil je op kortere termijn informatie, dan kun je ons altijd bellen of mailen. Je bent van harte welkom bij Nail Fashion Groningen.

Je kun jezelf inschrijven middels ons online inschrijfformulier.

Nail Fashion Groningen, HET OPLEIDINGSINSTITUUT voor nagelstylisten van GroningenDrentheFriesland en omstreken.