MORGAN TAYLOR

Morgan Taylor, de NIEUWE standaard voor professionele nagellak, de crème de la crème in kleur, speciaal voor u door professionals ontwikkeld. Danny Haile & David Daniel’s geschiedenis in de nagelindustrie gaat terug van toen ze zelf nog nageltechnici waren.
De afgelopen 30 jaar hebben Haile & Daniel de professionele nagelindustrie voortdurend geïnnoveerd. Ook nu opnieuw hebben ze de nagelindustrie betoverd met nagellak dat speciaal voor u … de professional, werd ontwikkeld.

MT_funnel_image

De unieke, geselecteerde ingrediënten en het innovatieve flesje onthullen dat Morgan Taylor zorgvuldig ontwikkeld werd om u een stijlvol en optimaal resultaat te garanderen.

MT_5bottle_pour_image

Morgan Taylor’s unieke spectrum werd specifiek voor u geselecteerd om voorgoed alle belemmeringen voor kleurexpressie weg te nemen. Ons creatieve kleurenpalet kent geen grenzen. Van klassiek tot avant-garde en van subtiel tot buitengewoon spectaculair…

MT_beautyimage_020713_CMYK

Wij nodigen u uit om het merk Morgan Taylor te ontdekken en te ervaren. Word één met de adembenemende kleuren en maak deel uit van onze wereld.